Бібліо – рубрика ТОП – 5 книжок березня

 Кажете, сучасні діти не люблять читати? Та то вони просто ще не брали в руки ті книги, відірватися від яких неможливо. Ми підготували для васТОП – 5 книжок березня

Галина Вдовиченко «Ліга непарних шкарпеток»


Розпаровані шкарпетки, які втратили свою пару – на смітник? Ні! У вир подій! Гумор і тонка іронія, динамічна розповідь та життєва філософія — все переплелось у цій повісті, як кольорові нитки шкарпеток.

Джеф Кінні «Щоденник слабака», всі частини


«Щоденник слабака» - світовий бестселер, який читають діти у всьому світі! Головний герой книги Джефа Кінні - Грег Хеффлі. Він простий американський школяр, який потрапляє в різні смішні й сумні історії. Щоденник, який він веде, сповнений веселих записів та історій з життя.

Ерін Гантер «Коти-вояки» 

  1. Пригодницька серія британського автора про котів-вояків давно стала бестселером. Діти чи не усього світу захоплюються історією та пригодами котів-сміливців. А книги, до речі, із захопленням читають як малі, так і дорослі

    Джеремі Стронґ «Гармидер у школі»


Як?! До Вашої школи ще й досі не завітала міс Гармидер? Спробуйте попросити про це вашого директора – адже міс Гармидер зазвичай працює вчителем на підміну. Ніхто зі школярів не відмовився би від такої вчительки! Бо з нею уроки перетворюються на саме задоволення: веселощі, гру, розважання, рейвах, тарарам, одним словом – суцільний гармидер!

Наталія Щерба «Часодії», всі частини


Звичайна дівчинка-підліток Василина несподівано дізнається, що її рідний батько, якого вона ніколи ще не бачила, — впливовий маг Ефлари, світу, створеного особливою часовою магією. Батько забирає доньку до себе, і дівчинка опиняється в самому серці небезпечної гри часодіїв, фей і лютів. Ніхто не може зрозуміти, хто ж така Василина: батькова шпигунка, наївне дівчисько чи... могутня часівниця, якій кориться Час і яка може врятувати увесь часодійний світ?

Коментарі