Бібліо-захід до Всесвітнього дня поезії: «Поезія моя душа» Зустріч з поетесою 4-А

 Відродження, розквіт усього живого відбувається саме навесні. Весняне сонечко засвітило, пробиваються перші пагінці свіжої зелені…. Ранкова роса….  Краплини дощу на сонці,  перше кохання. Все це викликає у нас захоплення  і незвичні почуття. Так і поезія пробуджує людину, бо поезія – це життя, а воно розквітає весною, а для романтичних і обдарованих людей – це  стимул для написання поетичних творів, саме тому 21 березня в Україні святкують  Всесвітній день поезії.

А у нашій бібліотеці відбувся захід під назвою «Поезія моя душа» Зустріч з поетесою, на який завітали учні 4-А разом з класним керівником Ольгою Леонідівною. І яке ж було здивування у дітей, коли вони дізнались, що вчителька, яка викладає у них англійську мову - пише вірші, та видала 3 власні збірки. 


 Світлана Валеріївна Вихованка розповіла про своє захоплення... покликання... Учні з великим задоволенням слухали вірші, задавали питання про творчий шлях поетеси. Навіть спробували самі римувати.... Також разом з дітками ми розв'язали зашифрований кросворд, в якому були слова пов'язані з сьогоднішнім святом. 

Море позитивних емоцій та чудовий настрій вирували сьогодні у нас в бібліотеці.


Коментарі