Бібліо – рубрика ТОП-5 книжок лютого

 Знижують стрес, продовжують життя, надихають та відкривають нові горизонти — усі ці властивості приписують книжкам. 

Холодні дні останнього місяця зими ніби навмисне створені для читання. Чашка чаю, тепла ковдра та ідеальний сюжет – мрія не одного книголюба взимку. А ще зима – це добра нагода завітати у  книгарню та бібліотеку у пошуках того самого ідеального сюжету чи нової книги улюбленого автора. Тож зустрічайте ТОП - 5 книжок лютого. 


Якщо вам цікаві сучасні книги, то бестселер світу поттеріани вже чекає! В справжнісінькому підручнику із магії ви дізнаєтесь про всіх магічних істот. Тут є дотепні підписи Гаррі та Рона, цікаві деталі про фантастичний світ, важливі поради для учня Хогвартсу.

Повість розповідає про могутнього і величного богатиря Івана, прототипом котрого став відомий карпатець Іван Фірцак – чемпіон з різних видів спорту. Він подорожував світом, виступав в цирку та мав сотні прихильників. 

Якщо у вашій сім'ї люблять читати книги, фантастика українською має займати окрему полицю! Серед жанрових книг виділяється пригодницький цикл «Звіродухи». У Ердасі кожен хлопець та дівчина, що досягли повноліття, проходять спеціальний ритуал по пошуку духа-звіра, який стане супутником на все життя.

Для чотирьох зовсім різних юнаків та дівчат доля круто змінюється, коли на церемонії їх обирають духи легендарної Полеглої Четвірки. Тепер воїни змушені рятувати світ – темні сили вже постають на горизонті.

Софі, найстарша із дочок капелюшника Хаттера, була зачарована Відьмою Пустирищ і стала бабцею. Залишивши все позаду, вона потрапляє в рухомий замок чарівника Хаула, де укладає угоду із вогняним демоном. Чи зможе вона звільнитись? Та чи насправді саме цього вона бажає?

Фантазійна історія Діани Джонс допоможе зробити правильний вибір. Письменниця створює дуже цікаві книги, які варто читати не лише діткам, а й підліткам і дорослим, які прагнуть змін та досі шукають себе.

Чарівна книга із прекрасними ілюстраціями, яка точно не залишить вас байдужими, змусить щиро переживати за героя та боротись разом із ним. Звичайне мишенятко, має видатну ціль – полетіти на місяць. Аби довести мишачому суспільству, що місяць – не голівка сиру. Для цього йому доведеться збудувати власний космічний корабель. Видання надзвичайно яскраве та повне чарівних ілюстрацій.










Коментарі