Бібліо-хвилинка "Україна в цікавих фактах"



 Нелегкий час переживає сьогодні Україна, але наші дужі руки, розумні голови та палкі серця виведуть її на європейський рівень і вона у єдиній європейській родині обов’язково стане нездоланною ніким і ніколи.

Усе, що зруйнував ворог на нашій рідній землі, відбудуємо. Постануть нові міста, з’являться нові вулиці, відбудуються будинки, а в містах і селах виростуть нові сади й квіти. Світ тепер знає, що таке справжня Незламність. А ми точно знаємо, що Життя переможе! Українська нація міцніша, ніж здавалося. Любов до Батьківщини сильніша, ніж страх смерті. Ворог не такий вже й страшний, якщо ти справді любиш свою землю. Він не врахував того, що вже виросло нове покоління українців-патріотів. Покоління, що не піддається ворожій пропаганді та добре вміє боротись з ворогом. Український народ є єдиним, згуртованим і потужним. Ненависть до загарбника є всенародною. Щоб перемогти, прогнати ворога з усієї нашої землі Україні сьогодні потрібна єдність. І досягти її – це наше завдання, наша пряма відповідальність! Україна своєю боротьбою спричинила геополітичні зміни: зупинила агресію росії і об’єднала проти російського диктатора весь цивілізований світ.
Даючи відсіч ворогу, ми будуємо сучасну, міцну українську державу. Це – наш шлях. Український шлях! Ми крок за кроком наближаємося до НАТО та Європейського Союзу, і саме це в недалекому майбутньому стане запорукою непорушності наших кордонів, гарантією безпеки сьогоднішнього та прийдешніх поколінь, чинником економічного зростання. Ми вистоїмо у цій кривавій війні, переможемо ворога та будемо жити в Україні, прославлятимемо та збагачуватимемо її, захищатимемо і зміцнюватимемо - зробимо усе для того, щоб нащадки жили у вільній і квітучій країні! Продовжимо і завершимо цю боротьбу українського народу за свободу і незалежність своєї багатовікової держави. І знову розквітне слава України, - нашої Стародавньої Київської Русі.
Крокуємо за посиланням, де на вас чекає добірка відео ⬇️
Три дійсно цікаві факти про кожну область України
Факти про Україну, які вразили світ 

А також добірка книжок, щоб знати все про свою, найкращу в світі Україну











Коментарі