Як працює український пристрій для замовлення їжі з підігрівом (ВІДЕО)

Українська IT-компанія Omnic розробила поштомат з двостороннім завантаженням, що автоматизує роботу вуличних закладів швидкого харчування.
Відвідувачі вибирають їжу на терміналі, оплачують замовлення і забирають його з ящика – без взаємодії зі співробітником закладу.
Далі працівник кафе готує замовлення і кладе зі свого боку. Забрати їжу зі свого боку можна хоч зараз, хоч за дві години. Увесь час паніні чи бургер залишаються теплими.
Коштує такий пристрій від $10 000. Він вдвічі пришвидшує роботу кафе. Перше поштомат-кафе вже встановили на ВДНГ.
Нині Omnic веде переговори про встановлення схожих пристроїв з великим рітейлером в Україні і декількома рітейлерами в США. Назви компаній поки не розголошуються.

https://shotam.info/yak-pratsiuie-prystriy-dlia-zamovlennia-izhi-ukrains-koho-vyrobnytstva-video/

Коментарі